Over ons

Deze hoofdrubriek bevat 3 rubrieken:

Het Platform Participatie is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). Via het Platform Participatie kunt u uw zienswijze geven op projecten waarbij het ministerie van IenW is betrokken. Denk hierbij aan onderwerpen als wegen, water, spoor en luchtvaart. U vindt op deze website ook de internetconsultaties voor wet- en regelgeving die het ministerie van IenW ontwikkelt.

Directie Participatie begeleidt participatieprocessen

Het Platform Participatie is in beheer bij de directie Participatie. Deze directie is onderdeel van het ministerie van IenW. De adviseurs van deze directie zetten zich in voor een goede samenwerking tussen het ministerie en de samenleving. Zij begeleiden participatieprocessen zo zorgvuldig en transparant mogelijk. Het Platform Participatie ondersteunt daarbij.

Werkwijze Platform Participatie

Als u met een zienswijze wilt reageren op een plan of besluit op deze website, ziet u meteen in welke fase het project is. Zo weet u waarop u kunt reageren en ook de termijn waarbinnen uw reactie binnen moet zijn. Op het moment dat u vragen heeft over een project op deze website, staat een van de medewerkers van de directie Participatie u graag te woord, via e-mail of telefonisch.