Aankondiging informatiebijeenkomsten OV-verbinding Amsterdam - Haarlemmermeer

05-04-2024 130 keer bekeken

Lees meer over de informatiebijeenkomsten voor het project OV-verbinding Amsterdam - Haarlemmermeer.

Van woensdag 27 maart tot en met dinsdag 7 mei 2024 kunt u een zienswijze indienen op het project OV-verbinding Amsterdam - Haarlemmermeer (OVAH).

Inhoud van het project

De gebieden rond Amsterdam en Haarlemmermeer zijn aantrekkelijk en veelzijdig voor ruim 2,4 miljoen inwoners. Het aantal (internationale) reizigers groeit. En tot 2050 verwachten we 325.000 nieuwe woningen én bedrijven die zich willen vestigen in de regio. Dat maakt dat er in het OV geïnvesteerd moet worden om het gebied in de toekomst internationaal, nationaal en regionaal bereikbaar te houden. Het project OV-verbinding Amsterdam - Haarlemmermeer onderzoekt oplossingen voor de te verwachten toekomstige knelpunten in de bestaande OV-systemen en op de stations. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Informatiebijeenkomst

U bent van harte welkom om met elkaar kennis te maken tijdens een van de informatiebijeenkomsten. Wij informeren u dan uitgebreid over het project en de inspraakprocedure. De informatiebijeenkomsten zijn op dinsdag 9 april en donderdag 11 april in Amsterdam en Hoofddorp. Wilt u bij een van de bijeenkomsten aanwezig zijn, meldt u zich dan aan via de projectwebsite. Op de projectwebsite kunt u ook de tijdstippen en locaties vinden van de informatiebijeenkomsten.

Cookie-instellingen